AB CASAAB CASA
Visie

Bouwcoach van A tot Z met één aanspreekpunt

Gedurende het volledige bouwproces verlopen alle contacten via het AB CASA-bouwteam. Bij elke stap staat de bouwcoach u bij met deskundig en gericht advies. Als totaal- en hoofdaannemer heeft AB CASA de luxe om de juiste technische lokale partners in te schakelen voor het desbetreffende werk op het juiste moment. Onze efficiënte organisatie werkt kostenbesparend en is goed voor uw portemonnee.

Uw voordeel:
Eén aanspreekpunt zorgt voor garantie op een eenduidige communicatie en een eerlijke kwaliteit/ prijsverhouding!

Een unieke samenwerking met soepele afspraakmogelijkheden

U hoeft naast uw dagdagelijkse drukke job geen fulltime job erbij te nemen om aannemers te contacteren, offertes te analyseren en te vergelijken, alles zelf te coördineren en op te volgen en eventueel zaken bij te sturen. Wij regelen alles voor u om het bouwproces vlot te laten verlopen. We zijn flexibel in het maken van afspraken. U zult elke dag de meerwaarde beleven van een boeiende samenwerking, want niemand doet wat AB CASA bouwcoach doet.

Uw voordeel:
Geen bouwstress! Bouwen en renoveren moet een plezier zijn i.p.v. een helse opdracht, een avontuur i.p.v. sleur!

We komen naar jou toe!

Via uw eerste vrijblijvend gesprek leren we u echt kennen en kunnen we perfect inspelen op uw woondroom en behoeften. Het geeft ons bijzonder veel voldoening als de klant ons zegt: “Het is geworden wat we ervan verwacht hebben”. Alles is bespreekbaar, altijd een luisterend oor. U hoeft niet te zijn zoals uw woning, maar uw woning moet zijn zoals u.

Uw voordeel:
Bouwen op maat of verbouwen/renoveren à la carte!

U draagt geen enkel risico! Een unieke kwaliteitsgarantie

Als klant draagt u geen enkel risico. Deze vallen ten laste van AB CASA, de hoofdaannemer. Als bouwfirma hebben we alle nodige verzekeringen zoals een ABR-polis, maar onze beste verzekering is onze 30-jarige ervaring over meer dan 900 projecten. Alles moet bouwtechnisch in orde zijn. Daarom werken we met duurzame, kwalitatieve materialen, vakkundig en op traditionele wijze verwerkt, met oog voor detail. Alleen zo garanderen we een levenslang comfort.

Uw voordeel:
Geen kopzorgen! Onze expertise ten dienste van u!

Uw investering enkel volgens de vordering der werken

Geen voorschotten, maar uw investering volgens vordering van de werken: duidelijk en transparant zoals opgenomen in het samenwerkingsvoorstel!

Uw voordeel:
Geen financiële kater en geen verrassingen achteraf!

Een goede planning en een beperkte werkregio

Aan de hand van een duidelijke planning kunnen we u een vaste uitvoeringstermijn garanderen. De uitvoeringsdetails worden systematisch met de klant besproken.
We beperken het aantal projecten op jaarbasis in onze werkregio’s West- en Oost-Vlaanderen waardoor we heel dicht bij onze klanten staan en voldoende aandacht kunnen besteden aan de persoonlijke wensen en noden.

Uw voordeel:
Een goede planning met een stipte opvolging is geld sparen!

Energieprestaties van uw woning!

De bouwcoach zorgt ervoor dat de juiste gegevens bij de EPB-verslaggever komen voor de correcte opmaak van het E-peil van uw woning. Dat zorgt alvast voor het meest gunstige E-peil.

Uw voordeel:
Een laag E-peil is meer comfort en minder energieverbruik!

Van idee tot realisatie

Indien u als klant nog geen architect of nog geen uitgewerkt plan heeft, dan maken wij voor u het (voor)ontwerp met een bijhorende 3D-visualisatie op. We staan eveneens in voor de aanvraag van de omgevingsvergunning.

Uw voordeel:
Volledige begeleiding met tips en tricks voor het beste ontwerp!

Aansluiting nutsvoorzieningen en premies

AB CASA doet de administratie voor de aanvraag van alle nutsvoorzieningen en helpt u aan de nodige documenten voor het bekomen van de premies.

Uw voordeel:
Alle nutsvoorzieningen op tijd ter beschikking en snellere uitbetaling van de premies!

Nazorg

Ook na de oplevering staan we nog tot uw dienst voor al uw vragen en opmerkingen.

Uw voordeel:
Ook voor de nazorg wordt u niet aan uw lot overgelaten