AB CASAAB CASA
Aanpak
Stap 1

Behoeften en wensen

Elke persoon, elk gezin, elke beleving is anders. Wij overstijgen maatwerk en gaan buitengewoon persoonlijk tewerk. Hiervoor gaan we eerst actief luisteren naar uw wensen en behoeften in overeenstemming met het investeringsbudget. Bij een renovatie overleggen we met u de technische mogelijkheden aan de hand van de bestaande toestand. U hoeft niet te zijn zoals uw woning, maar uw woning moet zijn zoals u. AB CASA garandeert u een huis dat een thuis is.

Stap 2

Visualisatie

Als u zelf nog niet in het bezit bent van een uitgewerkt plan dan zorgen wij voor de opmaak van het ontwerp met een bijhorende 3D-visualisatie.
Vele aspecten bepalen een goed ontwerp zoals de bouwvoorschriften, oriëntatie, compactheid, uw programma, afwerkingsgraad … Bij renovatie moet bestaand en nieuw in harmonie gebracht worden.
Bij het ontwerp is het belangrijk ook al na te denken over de toekomst: woonbehoeften kunnen snel veranderen …

Stap 3

Draaiboek

Ons samenwerkingsvoorstel (offerte) is het draaiboek van het hele bouwproces. Elk onderdeel van het bouwen wordt vermeld, éénduidig en overzichtelijk. De bron van wederzijds vertrouwen.

Stap 4

Akkoord

Als we van u groen licht krijgen, maken we de aannemingsovereenkomst en wordt indien nodig de aanvraag opgemaakt voor de omgevingsvergunning.

Stap 5

Slim bouwen of renoveren

Hier komen de juiste partners op het juiste tijdstip voor het juiste werk. Dit wordt duurzaam bouwen:

  • Vrije maar doordachte materiaalkeuze
  • Vakkundig verwerkt volgens de huidige normen
  • EPB conform, lagere energiefactuur
  • De juiste keuze van hernieuwbare energie en ventilatie
  • Aandacht voor de luchtdichtheid
  • Extra wooncomfort met beter inzetten van de beschikbare ruimtes
  • Hogere vastgoedwaarde

Hier wordt uw woondroom werkelijkheid. Hier ontdekt u onze vurige passie voor bouwen, met zin voor afwerking en kwaliteit.