Laat je maximaal ontzorgen,
ontdek onze aanpak …

AB CASA streeft naar minimale stress en maximale tevredenheid.

1

Behoeften en wensen

Elke persoon, elk gezin, elke beleving is anders. Wij overstijgen maatwerk en gaan buitengewoon persoonlijk te werk. Hiervoor gaan we eerst actief luisteren naar jouw wensen en behoeften in overeenstemming met het investeringsbudget.

Bij een renovatie overleggen we met de bouwheer de technische mogelijkheden aan de hand van de bestaande toestand. We steven altijd naar duurzaamheid, zeker in het kader van de klimaatuitdagingen. Je hoeft niet te zijn zoals je woning, maar jouw woning moet zijn zoals jij. AB CASA garandeert je een huis dat een thuis is.

Ontwerp

Als je zelf nog niet in het bezit bent van een uitgewerkt plan dan zorgen wij voor de opmaak van het ontwerp met een bijhorende 3D-visualisatie.

Vele aspecten bepalen een goed ontwerp zoals de bouwvoorschriften, oriëntatie, compactheid, uw programma, afwerkingsgraad …. Bij het ontwerp is het belangrijk ook al na te denken over de toekomst: woonbehoeften kunnen snel veranderen …

2

3

Calculatie

Ons samenwerkingsvoorstel (offerte) is het draaiboek van het hele bouwproces. Elk onderdeel van het bouwen wordt vermeld, éénduidig en overzichtelijk. De bron van wederzijds vertrouwen.

Planning, uitvoering en opvolging

Hier komen de juiste partners op het juiste tijdstip voor het juiste werk.
Aan de hand van een duidelijke planning kunnen we jou een vaste uitvoeringstermijn garanderen. De uitvoeringsdetails worden systematisch met de klant besproken.
Een goede planning met een stipte opvolging is geld sparen!

4

Benieuwd hoe we jouw project aanpakken?

Ontdek onze unieke oplossing voor jouw (t)huis doorheen een gepersonaliseerd traject.