Zorgeloos verbouwen

AB CASA - Renovatie met oog voor meer ruimte voor leefkeuken en slaapkamers

Renovatieproject? Hoe begin je daaraan?

Samen met jou onderzoeken we de huidige knelpunten. In functie van je behoeften en wensen overleggen we de technische mogelijkheden rekening houdend met de bestaande toestand.

Je hoeft niet te zijn zoals jouw woning, maar jouw woning moet zijn zoals jij. Een succesvolle renovatie begint met een goed doordacht plan. Ons ontwerp en bijhorende 3D-visualisatie bieden je een inkijk in de verrassende mogelijkheden van een renovatie.

Een transparante calculatie zorgt voor financiële gemoedsrust. Indien nodig kunnen de renovatiewerken in fasen worden uitgevoerd volgens jouw investeringsbudget.

Contacteer ons

Een ingrijpende energetische renovatie is per definitie een renovatie:

Waarbij minstens de installaties voor verwarming, koeling, warm water … volledig worden vervangen

Minstens 75 procent van de bestaande en nieuwe scheidingswanden van het beschermd volume, grenzend aan de buitenomgeving, geïsoleerd worden

Dit is de meest energie-efficiënte renovatie. Hier ga je moeiteloos van een F-label naar een A-label. Met ons team van getalenteerde vakmensen is dit onze specialiteit.

Een ingrijpende energetische renovatie

AB CASA- Ingrijpende energetische renovatie voor de creatie van een kangoeroewoning

Totaalrenovatie

Een totaalrenovatie betekent een grondige een grondige upgrade van je wooncomfort en energie-efficiëntie van jouw woning. Dit is vaak een combinatie van een interne renovatie met een aanbouw. We maken een analyse van de bestaande woning waarbij tekortkomingen worden omgezet in de huidige opportuniteiten.

In lijn met jouw investeringsbudget stellen we een plan van aanpak op waarbij de werken gefaseerd kunnen worden volgens prioriteit.

Wat je ook wenst te realiseren, AB CASA voert alles uit volgens jouw wensen, van ruwbouw tot schilder- en omgevingswerken.

Heb je een woning gekocht die voldoende ruim is, maar toch niet voldoet aan jouw huidige eisen? Wil je de indeling van de kamers veranderen of een facelift van het interieur? Misschien ben je toe aan een make-over van de keuken of de badkamer? Van ontwerp tot en met realisatie staan wij voor je klaar om je te ondersteunen bij al deze wensen.

Interne renovatie

Zorgrenovatie

Nood aan een aanpassing van de fysieke omgeving om langer in de vertrouwde entourage te kunnen blijven? AB CASA zorgt ervoor dat de autonomie van een persoon met een handicap als voor een oudere zo groot mogelijk blijft. Hiervoor wordt een oplossing op maat uitgewerkt naargelang de behoeften en wensen.