Familiebedrijf

Serge Ackaert: “Na 18 jaar bediende als projectleider voor nieuwbouwprojecten, besloot ik de touwtjes zelf in handen te nemen. 2009 was de start voor AB CASA als bouwfirma voor nieuwbouwwoningen. Al snel werden ook de renovatieprojecten toegevoegd.

Op vandaag zijn we uitgegroeid tot een uniek familiebedrijf. Natacha, echtgenote, verzorgt de boekhouding en diverse administratieve taken. Mijn gemotiveerde dochter Bieke is projectleider met mijn support. Onze creatieve ontwerper en onze resultaatgerichte calculator versterken ons team.”

Ervaring

Onze 30-jarige expertise over meer dan 900 projecten en onze frequente bijscholingen zorgen ervoor dat we onze klanten altijd een optimale begeleiding kunnen bieden voor een schitterend resultaat. De klant moet gelukkig kunnen thuiskomen!

907

Projecten

35

Jaar ervaring

15

Levensjaren AB CASA

374

Opleidingen

Dicht bij onze klanten

Vanwege onze nauwe betrokkenheid bij onze klanten en ons streven naar het vervullen van persoonlijke wensen en behoeften, beperken we het aantal projecten op jaarbasis, evenals onze werkregio tot West- en Oost-Vlaanderen.

Ons team

Serge Ackaert

Ingenieur bouwkunde – Bestuurder
0474 01 11 11
serge@abcasa.be

Bieke Ackaert

Natacha Doornaert

Boekhouding & Administratie
0474 04 11 11
natacha@abcasa.be

Ivan

Dominique

Tompoes

Dossierbeheerder

Team van getalenteerde vakmensen

Doelbewust werken we samen met een selectie van getalenteerde vakmensen voor de uitvoering van onze projecten. Deze aannemers met onze AB CASA– visie staan altijd klaar om je in elke fase te ondersteunen. Ze streven naar niets minder dan volledige klanttevredenheid en kijken met trots terug op hun voltooide projecten.