Renovatie van jouw woning …

Je hoeft niet te zijn zoals jouw woning, maar jouw woning moet zijn zoals jij.

AB CASA renovatie Landelijke warmte 4

Zorgeloos verbouwen

Renovatieproject? Hoe begin je daaraan?

Samen met jou onderzoeken we de huidige knelpunten. In functie van je behoeften en wensen overleggen we de technische mogelijkheden rekening houdend met de bestaande toestand.

Je hoeft niet te zijn zoals jouw woning, maar jouw woning moet zijn zoals jij. Een succesvolle renovatie begint met een goed plan. Ons ontwerp en bijhorende 3D-visualisatie geven je een kijk op de verrassende mogelijkheden van een renovatie.

Een transparante calculatie brengt je financiële gemoedsrust. Indien nodig kunnen de renovatiewerken in fasen worden uitgevoerd volgens jouw investeringsbudget.

Een ingrijpende energetische renovatie

Een ingrijpende energetische renovatie is per definitie een renovatie:

  • waarbij minstens de installaties voor verwarming, koeling, warm water … volledig worden vervangen
  • én minstens 75 procent van de bestaande en nieuwe scheidingswanden van het beschermd volume, grenzend aan de buitenomgeving, geïsoleerd worden

Dit is de meest energie-efficiënte renovatie. Hier ga je gemakkelijk van een F-label naar een A-label. Dankzij ons team van getalenteerde vakmensen is dit onze specialiteit.

AB CASA Renovatie Energetisch warm industrieel
AB CASA Renovatie grote renovatie minimalistisch resultaat 18

Totaalrenovatie

Een totaalrenovatie zorgt voor een grondige upgrade van je wooncomfort en energie-efficiëntie van jouw woning. Dit is vaak een combinatie van een interne renovatie met een aanbouw. We maken een analyse van de bestaande woning. De huidige tekorten worden de huidige opportuniteiten.

In overeenstemming met jouw investeringsbudget kan een plan van aanpak uitgewerkt worden zodat de werken gefaseerd kunnen worden volgens hoogdringendheid.

Wat je ook wenst te realiseren, AB CASA voert alles uit volgens jouw wensen van ruwbouwwerken tot schilder- en omgevingswerken.

Interne renovatie

Heb je een woning gekocht die voldoende ruim is, maar toch niet voldoet aan jouw huidige eisen? Wens je een andere indeling van de kamers of een facelift van het interieur? Een make-over van de keuken of de badkamer? Hier zullen wij je ondersteunen van ontwerp tot en met realisatie.

AB CASA renovatie minimalische badkamer voor maximale rust 2
AB CASA renovatie zorgrenovatie slaap en badkamer 5

Zorgrenovatie

Nood aan een aanpassing van de fysieke omgeving om langer in de vertrouwde entourage te kunnen blijven? AB CASA zorgt ervoor dat de autonomie van een persoon met een handicap als voor een oudere zo groot mogelijk blijft. Hiervoor wordt een oplossing op maat uitgewerkt naargelang de behoeften en wensen.

Stappenplan voor een geslaagde renovatie

1

Behoeften
& Wensen

2

Ontwerp

3

Calculatie

4

Planning,
Uitvoering,
Opvolging

Onze recente renovatietips

Wil je de meerwaarde beleven van een boeiende samenwerking?

Maak hier een vrijblijvende afspraak. Het AB CASA-team staat klaar.